Challenge: 30 dagen geen snoep en snacks

28 mei 2016


Hi allemaal!
Ik denk dat de titel van dit artikel ons allemaal (inclusief mezelf) een beetje afschrikt.... want wie kan er nou zolang zonder al dat lekkers?? Ik weet niet hoe ik het ga doen, maar ik ga de challenge aan!

Ik zat op Bloglovin te surfen en toen kwam ik deze post tegen van +2WMN en ik dacht meteen, HOE DAN!! Maar er is een lichtpuntje: je mag namelijk 'uitzonderingen' hebben! Eigenlijk een soort cheat regels. Voor iedereen zijn die weer anders, want iedereen houd weer van andere dingen!

Waarom doe ik ├╝berhaupt mee met zo'n (onmogelijke) challenge als deze? Nou het ging zo, ik zat dat artikel te lezen in de pauze op school met mijn vriendin naast me en ik zei zo tegen haar, dit kan toch nooit? En toen begon het idee te komen om samen de challenge aan te gaan! Samen is en leuker maar ik denk ook wat gemakkelijker, je houdt elkaar een beetje hoog zegmaar, en een houvast in deze challenge is denk ik hard nodig!

Mijn eigen 'uitzonderingen':

1 Keer per week lekkers, zoals chips enzo.

2 Op speciale gelegenheden mag je wel lekkers, aangezien het ook een beetje raar is als je op een
verjaardag zit en je weigert alles.

3 Je mag geen koekjes tenzij je ze zelf bakt!

Ik ben zo benieuwd hoe dit mij vergaat! En ook of ik erachter kom hoe moeilijk het eigenlijk is..... en dan vervolgens te ontdekken dat ik toch wel wat snoepte, waarschijnlijk meer dan ik nu denk, maar dat is ook logisch, waarschijnlijk hebben we dat allemaal haha!

De challenge start 1 Juni, ja, woensdag dus al!! En jij kan ook meedoen! Ik zal elke week een upate geven dus er komen nog 4 artikelen online over dit onderwerp! Ook zal ik op Instagram foto's delen met de hashtag #30dagenzonder.

Ik ben ontzettend benieuwd of ik ook verschil zal voelen met hoe fit ik ben bijvoorbeeld, of ik ook echt lichamelijk verschil ga voelen! Ik hoop het wel want dan heb ik het gevoel dat ik het tenminste ergens voor gedaan heb haha!

Laat me weten wat jij van de challenge vind en welke cheat regels jij zou gebruiken!

5 opmerkingen

 1. Ik weet niet of je Amber Albarda kent, maar zij heeft een kookboek met allemaal taarten en koekjes en allemaal zonder suiker! Dus misschien is dat handig voor deze challenge, want het is wel allemaal lekker!
  Xxx Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Misschien doe ik wel met je mee, maar het lijkt me wel lastig hoor...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het in de 40 dagen gedaan... Je went eraan! Maar toch wens ik je heel veel succes...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk! Ik weet zeker dat het je lukt! Je kan dat xx ly

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik denk dat ik het ook maar eens ga proberen��

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.