MAC Mehr

01 mei 2016


Vandaag review ik mijn nieuwste aanwinst, namelijk MAC Mehr! Ik ging (zoals jullie waarschijnlijk wel weten) met mijn vriendin naar MAC en we kwamen kijken voor Captive, toen was Pink Plaid aan de beurt en ook Mehr werd volop getest, en zo liepen we samen met Mehr naar buiten! Met een big smile op ons gezicht.


MAC Mehr is een matte lipstick, dat is mijn favoriete finish van MAC, niet droog, ze blijven geweldig lang zitten en hebben pigment van hier tot Tokio.


Op de swatch kan je zien dat de kleur volledig mat is en heel veel kleur af geeft! In een kleine beweging heb je lekker veel kleur op je lippen die wel 5 tot 6 uur houd, (afhankelijk van hoeveel je eet en drinkt)Mehr is een bijzondere kleur, doordat mijn vriendin hem ook heeft weet ik dat hij bij iedereen anders kan staan, zo staat Mehr bij Joëlle meer bruin/paars/roze, en bij mij oogt hij meer bruin/roze met een rode gloed. Joëlle heeft donker haar en bruine ogen, en ik heb blond haar en blauwe ogen maar hij staat ons allebei prachtig, als je het mij vraagt staat hij heel veel mensen goed!

MAC Mehr is zo mooi! Ik ben heel blij met mijn nieuwe aanwinst, het is weliswaar weer veel geld wat je er voor uit geeft, maar je krijgt er een mooie kleur, en hoge kwaliteit voor terug, ik vind het het waard, maar het is aan jou of je 19,50 over hebt voor een lipstick, dat ligt natuurlijk voor iedereen weer anders.

MAC Mehr is te koop bij MAC Pro stores en verschillende Douglas filialen en online bij Douglas en Maccosmetics.
MAC Mehr kost 19,50

Wat vind jij van Mehr?

1 opmerking

  1. Ohh, ik vind hem echt prachtig! Jammer dat al de Mac lipsticks zo duur zijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.