Terwijl het regent

28 april 2016


Terwijl het keihard regent is het dorp uitgestorven, loopt er slechts 1 iemand rond, die met een paraplu en dikke winterjas nog even zijn hondje uitlaat, voordat de bui misschien erger word. Ik zit in mijn pyjama en luister liedjes, schrijf blogposts, en kijk naar het droevige weer buiten, terwijl we nog maar 1 week van Mei verwijderd zijn.

Ik word altijd best droevig van dit weer, je hoort de wind tegen de ramen slaan, en je ziet niks anders dan een dik pak grijze wolken die hun regen zo nodig precies hier moeten lozen. Dus dan maar muziek, bloggen en chocolade en hopen op het weer dat beter bij het begrip Mei vakantie hoort.

Ondanks dat ben ik super blij met de vakantie, ik heb inmiddels een paar leuke dingen gepland staan, een vriendin van mij komt logeren en dan gaan we samen naar MAC Cosmetics en lekker de stad in. Daarnaast ga ik ook nog logeren met 3 andere vriendinnen (word een gezellige boel!) en ben ik al naar een zwembad geweest en komt mijn (blog) vriendin nog en gaan we een leuke collab maken! Allemaal leuke dingen dus.

Ondertussen kijk ik maar weer eens uit het raam en zie ik de paarse en gele bloemetjes buiten een beetje slap hangen van de vele regen, terwijl ze een week geleden nog in volle bloei stonden. Tja. Deal with the rain.

Hebben jullie veel toetsen na de vakantie? Ik bedacht me net dat het misschien slim was om even te kijken of ik nog toetsen heb vlak na de vakantie, voordat ik de hele vakantie niks gedaan heb en ik een toets heb. Het zou zo maar kunnen haha. Dus ik gekeken, en ja, woensdag na de vakantie een repetitie, misschien toch maar even kijken hoeveel de stof is!

Er is wel een voordeel aan dit slechte weer: mijn poezen blijven lekker binnen! Poezen houden niet van regen dus dan komen ze altijd weer naar binnen en dan kan ik ze lekker knuffelen en komen ze lekker bij me liggen, heerlijk! En nog een leuk voordeel: je ziet best vaak de regenboog! Ik blijf het een mooi en bijzonder iets vinden.

In de vakantie zet ik voor als nog een wekker, meestal om 10:00, omdat ik het zonde vind om de hele ochtend niks te doen, alleen dan is het zo fijn om door mijn 'wekker geschiedenis' te kijken! Dan zie ik dat ik vorige week, elke dag mijn wekker om 6:20 moest zetten, en dat is nu wel even anders! Ik geniet er enorm van.

Wat ik nu heel veel kijk op YouTube trouwens, zijn fragmenten van de Amerikaanse Deal or No Deal, het zijn dan wel fragmenten uit 2006, 2007 en nou ja, oud dus, maar het is leuk om te kijken, zo zie je mensen met 1 miljoen dollar naar huis gaan en met 1 dollar, sommigen hebben zo veel pech! Het is zeg maar de Amerikaanse Miljoenenjacht en het is grappig dat je best wel een verschil ziet: Nederlanders zeggen veel sneller van laten we maar stoppen en al de Amerikanen gaan nog een keer door! Ze nemen veel vaker risico, en soms pakt dat dus goed uit maar sommigen gaan naar huis met 1 dollar, heel zielig!

Zo! Ik had even zin om gewoon te schrijven over alles en niks, gewoon te typen waar ik zin in had, ik ben benieuwd of dit in de smaak valt, inmiddels komt het zonnetje weer een beetje door en is het gestopt met regenen, dus dat is een goed teken! 

Geniet jij deze vakantie van heerlijk weer in een vakantieland of zit jij ook met hagel binnen? 


4 opmerkingen

  1. Super leuk artikel, zeker vaker doen zoiets

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je schrijft echt super mooi! Je moet hier later echt iets mee doen!! 😻😻

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit is echt een leuk artikel, misschien wel mijn favoriet! Dit moet je vaker doen!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.