#WIDM Wie volgens mij de Mol is

04 februari 2016


Misschien ken je het programma niet, misschien ken je het wel, Wie is de Mol is een soort Expeditie Robinson maar dan zonder het zware survivallen, en minder fysieke opdrachten maar denk opdrachten, echt een leuk programma! En als je het wel volgt, dan ben je vast benieuwd wie ik allemaal verdenk!

Als je het programma kijkt dan weet je over welke mensen ik het heb en anders snap je er waarschijnlijk niet heel veel van, zodat je het weet :)

Ik verdenk twee mensen, Cécile en Klaas, ze halen allebei niet veel geld binnen, doen actief mee maar het heeft niet echt effect. Als één van hen de Mol is, dan doen ze het slim, sluw, onopvallend maar zeker. Maar natuurlijk zegt mijn mening helemaal niks, ik verdachte Marjolein (ze vergat een slot, verloor haar porto en meer dingen) en deed dus dingen waardoor de opdracht (voor een deel) misliep, maar ik had het verkeerd want afgelopen aflevering vloog ze eruit.

Ik geef toe, ik heb geen theorie en mijn mening is puur op basis van wat ik zie en in de wilde weg denk, met tweets van andere mensen, MolTalk en wat vriendinnen denken, daardoor zijn Klaas en Cécile verdacht voor mij. Maar ik geef toe dat ik Annemiek en Taeke ook in de smiezen houd, die vind ik toch ook weer niet geheel onverdacht.

Wie verdenk jij?

3 opmerkingen

 1. Ik heb precies hetzelfde als wat jij hebt, ik verdenk Cecile en Klaas het meest, maar Taeke en Annemiek vind ik ook verdacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je vergelijking van wie is de mol met expeditie Robinson niet zo'n goede vergelijking, verder leuk artikel!
  Xxx Anne
  (Ik heb geen Google account ofzo, dus doe anoniem)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.