Persoonlijke TAG

03 februari 2016


Ik houd van persoonlijke artikelen, om te lezen en om te schrijven! Vandaar dat ik vandaag voor jullie de Persoonlijke TAG heb ingevuld! Lees snel verder :)

PERSOONLIJK

Waar ben je op dit moment aan verslaafd?
MAC lipstick stash video's kijken! Ik vind het heerlijk om de grote collecties van mensen te zien, ideeën op te doen voor een nieuwe lipstick, love it!

Wat voor muziek vind je het leukst?
Ik heb niet echt een muziek stijl maar de zanger/zangeressen die ik leuk vind zijn Taylor Swift en Britt Nicole, ik vind dat ze leuke muziek hebben en ik luister er dan ook graag naar!

Op wat voor jongens val je?
Eehhmm, een beetje stoer maar ze moeten wel zorgzaam en heel lief zijn en natuurlijk gaat mijn voorkeur uit naar een (redelijk) knappe jongen. Ook zou wat humor heel fijn zijn :) Maar niet arrogant, daar knap ik op af.

Welke celeb of BN'er vind je knap?
Scott Eastwood en Ansel Elgort. De meeste zullen Ansel wel kennen (The fault in our stars) en Scott ken ik van The longest ride, (serieus, kijk die film, SO GOOD)

Waar heb je een haat-liefde verhouding mee?
Eyeliner en nagellak! Beide super mooi, maar je moet er tijd voor uit trekken, geduld hebben, en een redelijk vaste hand, allemaal dingen die ik nog niet super goed beheers haha.

Beste mode accessoire?
Sieraden! Een mooie ketting, leuk horloge of klassieke oorbellen, ze kunnen je outfit helemaal afmaken! (Ookal draag ik niet zo vaak sieraden, ik zou het meer moeten doen!)

Hoe zie je jezelf later het liefst?
Een leuke baan, leuke man, (alle cliché dingen dus) maar ik zou het heel gaaf vinden als ik later iets doe waar ik super gelukkig mee ben maar wat ik nu nooit zou kunnen denken, iets heel anders dan anders, iets uit mijn comfort zone!

Heb je ergens spijt van?
Ja natuurlijk, iedereen heeft wel wat gedaan wat niet 100% ok is, maar van die dingen leer je en dat is ook nodig, dus ja, natuurlijk heb ik spijt van sommige dingen maar alles is goed gekomen en van je fouten leer je!

BLOG GERELATEERD 

Hoe ben je op je blognaam gekomen
Mijn blog naam is Inspiregirll en wil je weten hoe dat precies gekomen is? Klik dan even hier.

Wat wil je met je website bereiken?
Ik heb niet een speciaal doel voor ogen, dat mensen mijn blog bezoeken vind ik al super tof!

Weten veel mensen dat je blogt?
Er weten best wel wat mensen dat ik blog, zeker meer dan de helft van de klas weet het, mijn familie maar verder weet ik het niet echt, ik heb het niet speciaal verteld ofzo.

Dit was de TAG! Natuurlijk mag je hem ook invullen als je wilt :) 
2 opmerkingen

  1. Superleuk artikel! Ik ga deze tag echt overnemen hij is zoooo leuk! En jij altijd met je scott haha. Hou van jou!! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke tag! Ik ga hem sws overnemen Angeela! Haha, grapje hoor loveyou <3

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.