#WIDM Wie volgens mij de Mol is, UPDATE

12 februari 2016


Een poosje geleden maakte ik een artikel waarin ik vertelde wie ik verdachte, vandaag heb ik een update voor jullie!

Vorige week waren mijn hoofdverdachten Klaas (die op nummer 1 staat, al vanaf het begin) en Cécile, daarna volgden Annemiek en Taeke. Na een nieuwe aflevering heb ik weer nieuwe dingen ontdekt die ik graag aan jullie wil vertellen!

Cécile ligt er uit, helaas. Aan de ene kant fijn, dan is er 1 hoofdverdachte weg. Klaas verdenk ik nog steeds, ik kan nou toch niet zeggen dat hij heel veel geld in de pot brengt?! Nu Cécile weg is kan ik er nog wel een verdachte bij nemen vind ik, en dat is Tim. Wat mij opvalt aan Tim is dat hij alleen maar loop te sukkelen met die telefoon, hij geeft niks echt goed door, verstaat niks, nee, niet echt handig. Maar Taeke wist niet hoe de telefoon aan moest (dus deed Klaas hem vervolgens maar aan) en dat vind ik toch ook maar apart.

Maar ja, wat is nou echt verdacht en wat niet? Cécile ging op de verkeerde plek staan bij de groepsfoto opdracht, en na zoveel keer op die manier op de foto staan weet je toch wel waar je moet staan? Dat zou een goede mollen actie kunnen zijn, maar nee, ze vloog eruit, dus je weet maar nooit of het mollerig bedoeld is of niet.

Zo, ik heb mijn zegje weer gedaan! Dit zijn de mensen die ik verdenk en Annemiek heb ik een beetje naar de achtergrond geschoven, ook omdat ze in die Spaans-Nederlands opdracht (of andersom) best wel wat geld in de pot heeft gebracht, en ik andere op dit moment verdachter vind.

Wie verdenk jij? 
 Bron foto

1 opmerking

  1. Als je op Google info over de Mol zoekt, dan weet je wie waarschijnlijk de mol is! Er zijn meerdere sites die de hints uitleggen. Maar om het leuk te houden kun je het natuurlijk ook gewoon niet opzoeken :)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.