On the wishlist: MAC lipsticks die ik graag zou willen aanschaffen!

13 februari 2016


Hallo allemaal!
Vandaag deel ik de MAC lipsticks met jullie die ik graag zou willen aanschaffen, over het algemeen zijn het nude kleuren omdat ik mijn stash wil uitbreiden met kleurtjes die ik iedere dag kan dragen! Have fun reading!

Als je op de naam van de lipstick klikt, ga je naar een review van een andere blogger, zodat je daar kan zien hoe de kleur er precies uitziet

Hot Gossip 
Dit is een frisse, roze nude kleur, niet zo aanwezig als Please me, maar ook niet zo dat je het totaal niet ziet. Ik vind de lipstick werkelijk prachtig, een perfecte everyday kleur!

Peach Blossom 
Deze lipstick heeft wel wat weg van Hot Gossip maar is meer een peachy kleur, er zit veel minder roze in, en dat maakt deze lipstick zo bijzonder, hij is net wat anders dan de andere meest standaard nude kleuren!

Captive 
MAC Captive iets donkerder dan de vorige kleuren, het valt net buiten de everyday kleuren denk ik, maar oh, wat is deze berry kleurige lipstick mooi! Deze lipstick ziet er zo prachtig uit!

Faux 
Oké, naar welke review moest ik deze lipstick linken? Ik kon uit wel honderd reviews kiezen want kom op hé, we praten hier over de hype van 2015 (ja, ik kom achteraan haha) de Kylie Jenner kleur! Eerst vond ik het twijfelachtig, zou hij niet te bruin zijn? Maar nee, volgens mij is dit de perfecte nude tint voor in je stash!

Angel
Lichter dan Hot Gossip, rozer dan Peach Blossom en meer shiny dan Faux. Dat is Angel! Een mooie lichte, roze kleur voor elke dag.

Hue
Oke, over deze lipstick kan ik eigenlijk niet echt een review vinden.... om de kleur een beetje te omschrijven, het is een nude kleur, maar als je hem vergelijkt met Hot Gossip zit er veel minder roze in, meer echt nude. Als je een betere indruk wil krijgen van de kleur, kijk dan dit filmpje.

Dit was het dan! Deze lipsticks staan op mijn verlanglijstje, ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen!


2 opmerkingen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.