Wat ik zo leuk vind aan bloggen

27 februari 2016


Inspiregirll
Ik houd van bloggen (wat je waarschijnlijk al wel hebt gemerkt) en ik vind het leuk om elke dag een artikel klaar te hebben staan voor jullie (en voor mezelf) Vandaag deel ik de dingen die ik het allerleukste vind aan bloggen!

Je kan je creativiteit kwijt
Je publiceert wat je wilt, je schrijft over dingen die jij leuk vind en ik fotografeer er op los, kortom, al mijn creativiteit en ideeën kan ik hierin kwijt!

Interactie
De reacties van jullie maken mij altijd zo blij! Ik vind het super leuk om te horen dat iemand mijn artikel ook daadwerkelijk leuk vind en dat geeft mij weer een boost om nog meer en nog leukere artikelen te schrijven!

2 hobby's in 1
Ik wist al dat ik schrijven leuk vond, en daarvoor heb ik ook (deels) mijn blog aangemaakt. Maar door het bloggen heb ik ook ontdekt dat ik het super leuk vind om te fotograferen!

Lay-out
Ik vind het ook super leuk om mijn lay-out te customizen, ik kan daar heerlijk mee bezig zijn en ik vind het ook super leuk om nieuwe dingen te ontdekken en zo mijn lay-out nog mooier te maken!

Doe jij ook bloggen? En wat vind je daar zo leuk aan?
 

3 opmerkingen

  1. Nieuwe dingen ontdekken, bijvoorbeeld hoe je je lay-out beter kan maken, hoe je beter foto's kunt maken enz. En ik vind het heel leuk dat andere mensen het kunnen lezen, zonder dat zou ik het een stuk minder leuk vinden!♡

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik denk dat ik fotograferen en je creativiteit kwijt kan wel het leukste vind, en natuurlijk leuke reacties <3

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.