Mijn doelen voor 2016

15 januari 2016


Misschien een beetje laat, (het is al 2 weken 2016, maar hé, beter laat dan nooit!) maar toch ga ik ze met jullie delen: mijn doelen voor 2016!

Meer water drinken
Ik drink liever niet dan wel, ik wacht altijd met drinken tot het moment dat ik echt heel veel dorst heb. Ik vergeet het gewoon, het kost tijd, en ik heb wel andere dingen te doen! Heel slecht, want drinken is heel goed voor je, ik zal het mezelf dan ook echt aan moeten wennen!
 
Meer tijd vrij maken voor bepaalde dingen
Soms ben ik zo druk bezig met school, mn blog en andere dingen, dat ik andere dingen die ik leuk vind wel eens vergeet. Bijvoorbeeld is even ontspannen en een boek lezen, een maskertje opdoen, maakt niet uit, ik zou graag meer tijd willen vrij maken voor zulke dingen!

Sparen
Ik ben al goed op weg, maar toch vind ik het lastig, sparen voor iets en dat ook echt volhouden, ik zou graag beter willen worden in sparen, sparen is tenslotte iets waar je in je verdere leven nog steeds plezier van hebt.

Meer tijd voor God inplannen
Ik schrijf wel artikelen over hoe je je stille tijd kan houden, maar dat wil niet zeggen dat het bij mij op rolletjes loopt, ik heb vaak genoeg dat ik geen zin heb en dat ik het uitstel, terwijl het heel belangrijk en fijn is!

Uitstelgedrag
Waar ik wel eens last van het is uitstelgedrag. Ik doe het vanmiddag wel. Of vanavond. En vervolgens stel ik het uit naar de volgende dag. Ja, dit is echt een aandachts puntje!

Wat zijn jou doelen van 2016?
 

2 opmerkingen

  1. Wat een mooie doelen! Ik schreef onlangs ook nog een artikel hierover, ach, 2016 is nog maar net begonnen, dus het mag nog steeds ;-). Dit jaar wil ik ook mijn uitstelgedrag aan gaan pakken. Wat heb je trouwens een leuke blog!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.