Mijn daily make-up routine producten

17 januari 2016


Hey allemaal!
Ik vind het super leuk om te zien welke producten mensen gebruiken voor hun dagelijkse make-up routine, dus heb ik besloten om het zelf ook te delen! Kijk je mee?


Basis
Voor de basis gebruik ik de Face finity primer van Max factor, echt een aanrader! Wel een beetje prijzig (15 euro) maar het is hem wel waard. Over de primer gebruik ik de Even skin tone foundation van Catrice. Ik was op zoek naar een lichte vloeibare foundation, eindelijk gevonden! Dit is echt een aanrader voor de lichte huidjes onder ons. En tot slot de concealer van Catrice, de liquid camouflage cream. Voor foundation en dat soort zaken ga ik graag naar Catrice, die heeft hele mooie producten! 

Wenkbrauwen en mascara
Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik een oogschaduw kleur uit het theNudes palet van Maybelline, misschien vind je dit wel gek, maar zo lang de kleur mat is kan je hem makkelijk voor je wenkbrauwen gebruiken! Ik gebruik de lichte bruine kleur (2e van rechts boven) Dat breng ik aan met een wenkbrauw kwastje Essence, vervolgens doe ik de wenkbrauw gel van Essence en dan zijn mijn wenkbrauwen klaar! Voor mascara gebruik ik de Max factor master piece high definition mascara, een hele fijne mascara. (credits gaan naar mijn lieve vriendinnetje, van wie ik deze mascara mocht hebben! :)


Blush en lipstick
Als ik een blush en lipstick moet kiezen grijp ik toch al snel naar twee producten van MAC, die zijn gewoon van goede kwaliteit en dat vind ik dan ook fijn. MAC Please me als lipstick en Dainty als blush, een hele mooie combinatie! 


Geurtje
Ik gebruik vaak testertjes als geurtje, heel makkelijk om mee te nemen en je kan veel variĆ«ren, ik vind Black Opium van Yves Saint Laurent ook echt super lekker! 

Wat zijn jouw daily make-up producten?
 


1 opmerking

  1. Ik doe meestal alleen mascara en lippenbalsem op, en soms nog parfum. Ik heb gewoon te weinig tijd in de ochtend ... ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.