Engeland, Amsterdam & logeren, leuke dingen die ik de komende tijd ga doen!

30 januari 2016


Door de blog van Eva, (die dit zelfde artikel heeft gemaakt) ben ik op het idee gekomen om ook de dingen aan jullie te vertellen waar ik naar uit kijk, want er staan de komende maanden heel wat leuke dingen op de planning!

Engeland
In Maart ga ik met school naar Engeland! Ik heb er super veel zin in en ben benieuwd wat we allemaal gaan doen en wat we allemaal gaan bezoeken (helaas gaan we niet naar London, te veel gevaar voor terrorisme, natuurlijk is de kans klein maar ik snap wel dat je het risico als school niet durft te nemen) maar ik weet zeker dat dat de pret niet zal bederven. Natuurlijk zal ik een artikel erover maken en mijn ervaring delen!

Amsterdam
In Maart/April ga ik ook naar Amsterdam! Ik ga dan twee dagen, een dag shoppen en we willen ook naar Madame Tussauds! Ik kom nooit in Amsterdam dus ik heb er super veel zin in!

Logeren
Dit weekend (als je dit leest, vandaag) ga ik bij een hele lieve vriendin logeren en daar heb ik super veel zin in! Ik heb altijd super veel lol met haar dus dit word zeker een top weekend!

Waar kijk jij naar uit?
 

3 opmerkingen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.