Personal update, rustiger op mijn blog, herfstvakantie en #neverlandnotes

12 oktober 2015


Hey allemaal,
Hoe is het met jullie? Vandaag heb ik een personal update voor jullie, veel leesplezier!

Als allereerste, misschien heb je wel gemerkt dat het iets rustiger was op mijn blog de afgelopen tijd, dat komt niet omdat ik het niet leuk vind of er geen zin in heb, integendeel zelfs, ik krijg er steeds meer plezier in en ik vind het gewoon ontzettend leuk om te doen maar ja, school is er ook nog. Ik merk dat het goed gaat op school (beter dan vorig jaar tot nu toe!) maar dat daar toch stiekem meer tijd in gaat zitten dan ik soms denk/wil. Dus bij deze, de oorzaak waarom er af en toe geen post online is gekomen :)

En de herfstvakantie staat al weer bijna voor de deur! Nu de laatste week in en dan is het weer even lekker een weekje niksen, het leuke is, is dat ik maar vier dagen naar school hoef want vrijdag valt alles uit, of nou ja, er stonden nog 2 uren gepland op vrijdag maar die zijn verplaatst naar andere dagen zodat we vrijdag vrij kunnen zijn, super chill!Verder ga ik in de vakantie nog een aantal leuke dingetjes doen, ik heb afgesproken met Anna en Ruth om outfit foto's te gaan schieten, ik heb er heel veel zin in! Ook ga ik met 2 vriendinnen zwemmen en verder ga ik gewoon nog lekker genieten van de vakantie!

Misshien heb je de nieuwe song van Teske (finding neverland) al wel gehoord, een heel mooi liedje vind ik zelf, misschien heb je de post its op de muur in de clip wel gezien? Dat zijn #neverlandnotes, een super mooi concept vind ik zelf, schrijf jou zorg, onzekerheid, wat dan ook, schrijf het op een post it, deel het op social media, maar vooral, laat het los! Ik vind het super mooi, en door het op te schrijven kan je het misschien los laten wat het dan ook is, scroll maar eens door de neverlandnotes op Instagram, je zult zien dat je niet de enige bent met onzekerheden, #findingneverland.

X
Angela

1 opmerking

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.