My month: October

30 oktober 2015


Deze maand was het herfstvakantie! Yay! Vakantie is altijd leuk, je bent vrij van school en tijd voor leuke dingen, geen stress om cijfers en huiswerk, just relax, heerlijk!

Mijn herfstvakantie
Ik heb deze zomervakantie echt super leuke dingen gedaan, ik heb een feestje van een vriendin gehad, was heel leuk! Ook heb ik gelogeerd bij een vriendin en het was super gezellig, we hebben The longest ride gekeken, zoooooo'n mooie film! Echt een aanrader! Ook hebben we spacecake gemaakt (klinkt lekker fout) misschien weet je het wel, de van Rutger Vink (furtjuh)heel erg lekker, met milkyway en mars, want ja, dat hoort bij de ruimte haha. Verder heb ik nog met mijn twee (blog)vriendinnetjes (klik hier en hier) en hebben we outfit foto's gemaakt, was echt heel leuk! Verder heb ik nog met drie vriendinnen gezwommen, en ik ben nog naar de ark van Noach geweest, al met al een super leuke vakantie!

De rest van de maand.
Ook heb ik natuurlijk mijn verjaardag gevierd deze maand! Aan het begin van deze maand was ik jarig, 4 oktober (dierendag!) en het was echt een hele toffe dag, mijn opa en oma waren er ook en samen hebben we een heel gezellig weekend gehad! Verder heb ik niet heel veel gedaan deze maand, een beetje school, een beetje bloggen, eigenlijk hetzelfde als normaal.

En dit was dan mijn Oktober :) Hoe was jou maand?

2 opmerkingen

  1. Mooie foto! Heb je die met je spiegelreflex (1200D) gemaakt?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel :) Ja! Ik heb die met de canon 1200D gemaakt, maar wel met de telelens van mijn vriendin!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.