Rexona woman invisible pure

28 september 2015

Deodorant, wie gebruikt het niet? Maar een goede deodorant vinden kan nog knap lastig zijn. Het werd weer tijd voor een nieuwe deo en wilde ook eens voor een compressed variant gaan. Ben je benieuwd wat ik van deze deo vind? Lees dan snel verder!

Eigenlijk vond ik het moeilijk te geloven, gaan de compressed varianten echt net zolang mee als de normale varianten? Met veel plezier kan ik je zeggen: JA! Het is zoveel fijner dan een normale variant, het is kleiner dus veel handiger, gemakkelijk mee te nemen, is vriendelijker voor het milieu, wat wil je nog meer?
De deo zelf werkt ook goed, een keertje bijspuiten is geen overbodige luxe maar hij gaat de nare zweet geuren wel goed tegen. Ook ruikt hij heel lekker, fris, zoet en vrouwelijk, maar dan met een scherp rantje. Heerlijk!
De inhoud was een beetje moeilijk om op de foto te zetten maar ach, jullie weten toch al hoe het eruit ziet haha. De gewoonlijke spuitflacon! Hij drukt in ieder geval niet zwaar, wat wel heel fijn is, soms heb je van die deo's die je niet eens ingedrukt krijgt, gelukkig is het bij deze deo niet het geval!
Zoek je een deo? Dan is dit misschien wel een leuke variant. Compact, ruikt lekker en bestrijdt de nare geurtjes goed, misschien één keertje bijspuiten, maar voorderest, een top deo!


Rexona woman invisible pure 3,69

O.a. te koop bij Kruidvat.
Een reactie posten

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.