I am a christian girl, and i am proud of that

27 september 2015

Ik snap het dat als je denkt dat christen zijn moeilijk is, dat als je vind dat het niet past omdat het niet zo cool is dat als je zou willen. Ik heb er soms ook moeite mee, maar er zijn zoveel mooie dingen aan het geloof, en die dingen ga ik vandaag met je delen.

1. Je hebt altijd iemand.
God is iemand die je nooit in de steek laat, oneindige liefde. Misschien heb je wel eens het gevoel dat je er helemaal alleen voor staat. Dan is het fijn om te weten dat er altijd iemand is die er voor je wilt zijn. En natuurlijk is het moeilijk, ik bedoel, je ziet Hem immers niet, maar als je al weet dat Hij er is en dat Hij je wilt helpen, geloof me, dat geeft al een heel fijn gevoel!

Steun en toeverlaat.
Zit ik ergens mee? Ik kan het hem vertellen, vind ik iets lastig? Hij is er voor me. Hoe geweldig is het wel niet om te weten dat er ergens iemand is die je altijd wilt helpen, die altijd van je zal blijven houden en je het zware werk nooit alleen zal laten doen?

Talenten.
God heeft een plan met jou leven, (huh denk je nu misschien, ik zal een voorbeeld van mezelf geven, ik wil bijvoobeeld later in Indonesiรซ gaan werken, in de zorg, en ik weet dat dat Gods plan is, Hij wilt dat ik daar later naartoe ga) en daarvoor heeft Hij jouw talenten gegeven. Hij heeft jouw talenten gegeven om je vrije tijd mee te vullen, om anderen een plezier te doen en om later er iets moois mee te doen. Hij geniet ervan als jij je talenten gebruikt om Hem blij te maken!

Misschien zie je nu de voordelen van christelijk zijn nu een beetje :) Hiermee wil ik niet zeggen dat jij nu christen moet worden, nee, ik geef hier een aantal redenen waarom ik het mooi vind om christen te zijn.

X
Angela

1 opmerking

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.