Treaclemoon ginger morning & raspberry kiss

19 augustus 2015

Misschien ken je het merk Treaclemoon, snoeperige kleurtjes, leuke tekstjes en fijne producten. Of nou ja, fijne producten, dat ga ik vandaag voor jullie uittesten!


The raspberry kiss
Laten we bij de The raspberry kiss beginnen! Dit is een hand & body lotion in een frambozen geur, als je ruikt aan het pompje ruik je de heerlijke geur, als je het op je handen uitsmeert word de geur echter nog sterker, ik zat in de auto en pakte dit fijne product er nog eens bij en toen ik het had opgedaan zei mijn vader ineens, wat een sterke geur ruik ik ineens? Dat is mijn frambozen lotion denk ik zei ik, dus een hele sterke geur maar zeker niet irritant, heerlijk zelfs!
Een fijne roze, dunne substantie, niet heel voedend, dus ook niet voor de winterhandjes, daar heb je nou eenmaal een dikkere substantie voor nodig maar dat weerhoud er niet van dat dit geen fijne crème is, hij is voedend voor mijn huid en doet het zeker goed!
One ginger morning
 Dan nu de shower gel! De gif groene kleur valt zeker op in het schap wat ik wel heel leuk vind, ik houd van kleurtjes die eruit springen. Ook dit is een sterke geur, wat ik wel leuk vind van Treaclemoon!
Substantie is fijn, een echte shower gel substantie haha, de gember geur is heel erg sterk, je moet ervan houden, maar het is niet zo dat hij heel lang blijft hangen op je huid dus als je er niet van houd hoef je niet bang te zijn dat je 3 dagen naar gember ruikt. Persoonlijk houd ik wel van de geur en gebruik hem dan ook graag.

The raspberry kiss, 60 ml 0,99 cent
One ginger morning 60 ml 0,99 cent 
 Te koop bij o.a. Albert Heijn 

X
Angela

1 opmerking

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.