Hoe ik mijn blog wil gaan combineren met school

11 augustus 2015


Hi mensen
Vinden jullie het weer vandaag ook zo regenachtig (vandaag is het 4 augustus) hopelijk als jullie dit lezen is het wat mooier weer! Maar dat terzijde, ik dwaal een beetje af haha. Straks begint school weer (ben jij ook al 393944748 back to school video's tegengekomen op YouTube? :)) en is het voor mij de uitdaging om school te gaan combineren met mijn blog, aangezien ik eigenlijk sowieso elke dag een artikel online wil hebben is een goed plan niet geheel onbelangrijk. Kijk je mee?

Ik werd de afgelopen tijd door heel veel dingen ge├»nspireerd, je zag overal washitape, heel veel DIY gezien en andere leuke dingen. Ik ging met mijn moeder praten over hoe ik in dit schooljaar bloggen goed kan combineren met school. Langzamerhand kwamen de idee├źn boven en hadden we de oplossing: een blogagenda.

Ik ging aan de slag, DIY yay! Ik kocht bij de HEMA zo'n bruin kartonachtig (hoe zeg je dit?!) schriftje die ik zelf helemaal leuk kon maken. Ik wilde het rustig houden want anders werd het een chaos en ook al snel lelijk. Zo gezegd zo gedaan, ik heb het lekker rustig gehouden en begon met plannen voor de vakantie. Ik had besloten dat ik zodra ik op vakantie ging niet meer hoefde te bloggen (serieus jongens, ik miste het bloggen in de vakantie) en zo alles hop hop online kon zetten. Kon ik meteen uittesten of het werkt!

En zo zag mijn planning eruit! Ik had (voor mij is dit overzichtelijk) 3 kolommen gemaakt met, 1: Welke artikelen komen deze week online, 2: welke artikelen wil ik volgende week online (de week dat ik op vakantie was) 3: welke dag moet ik wat doen. Kijk in principe is het helemaal geen probleem voor me om 7 extra artikelen in een week te maken (in de vakantie dan) alleen ik wilde graag uittesten of het zou werken. Ik vind plannen fijn, ook voor mijn huiswerk dus vandaar dat dit ook goed werkt voor mij.

Heb jij een blog? Hoe combineer jij die met school?

Love
Angela  

2 opmerkingen

  1. Dankjewel!! Zelf wist ik nog niet hoe ik het wilde gaan combineren, maar dit is een erg goed idee!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hey angela (the inspiregrll)
    Ik vind dat je een heel goed artikel hebt geschreven. Ik heb er echt wat aan ik ga gelijk zo'n planning maken. Dankjewel

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.