My Month- June

28 juni 2015


Vandaag even lekker kletsen over wat ik deze maand allemaal gedaan heb! Vooral school natuurlijk maar ook een aantal andere hele leuke dingetjes, enjoy!

My schoollife....
School, net als jij waarschijnlijk ga ik ook iedere dag naar school. Ik moet officieel nog 4 dagen naar school maar ik heb nu al geen toetsen meer! Volgende week beetje films kijken tijdens lessen en zulke dingen en de laatste week ben ik vrij, alleen 2 keer even naar school komen: een keer mijn boeken inleveren en een keer mijn rapport ophalen! Om over te gaan moet ik gemiddeld een 6,0 staan en mag ik 1 onvoldoende staan, gelukkig voldoe ik aan de eisen en hoef ik nog maar 1 repetitie dus veel kan er niet meer fout gaan! Volgend jaar staat VWO 2 voor de deur voor het geval je het zou willen weten :)

Examens, maar dan niet van mij.
Het was heel spannend dit jaar want mijn broer had zijn examenjaar, ik kan blij (en trots) zeggen dat hij is geslaagd! De geleende vlag van de buren hingen we uit en taart stond op tafel! Echt fijn dat hij geslaagd is, dan kan hij tenminste gewoon aan zijn studie beginnen!

Opa en Oma.
Vrijwel mijn gehele familie woont in Zeeland dus ik zie ze dan ook heel weinig. Mijn opa en oma stonden dit jaar voor 4 weken lang vlak bij ons op een camping. Het was heel gezellig en we hebben veel gelachen en het was echt tof om bij ze te zijn aangezien ze bijna nooit hier zijn. We zijn ook nog uit eten geweest bij een heerlijk restaurant omdat mijn broer geslaagd is.

Bloggen.
6 Juni ben ik mijn blog gestart en ik ben dus nog geen maand bezig en heb al meer dan 1000 views waar ik stiekem best wel trots op ben. Het ging allemaal veel sneller dan verwacht. Ik dacht, och, misschien na een weekje heb ik wel 5 bezoekers maar dat pakte dus wel iets anders uit, dankjulliewel<3. Ook heb ik absoluut mijn nieuwe hobby gevonden, eerst verveelde ik mij echt heel erg en dat is verdwenen als sneeuw voor de zon en ik ben echt dankbaar dat ik dit kan doen, het is zo leuk! 

My vacation.
Waar ik naar toe ga op vakantie weet ik niet alleen ik heb er sowieso zin in! Lekker weer is altijd goed, trouwens, wat bij mij niet kan ontbreken in de zomer is prik ice tea (van Lipton) met ijsblokjes en een citroen partje erbij, ultiem genieten! O ja, Italiaans ijs, een bolletje met mint smaak kan ook niet ontbreken in mijn zomer haha!

Hoe was jouw maand?

X
Angela

2 opmerkingen

  1. Heeyyy

    We zien elkaar niet zovaak meer, maar zo blijf ik tenminste op de hoogte! Superleuk dat je dit doet!

    Jessy

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.