·England Wishlist·

31 juli 2016


Hi allemaal!
Dit jaar ga ik naar Engeland, en daar heb ik enorm veel zin in. Engeland is een land met veel beauty producten die we hier in Nederland niet hebben. Ik als 'beauty lover' heeft natuurlijk een wishlist met allemaal producten die ik daar heel graag wil aanschaffen, kijk je mee?

Collection Lasting Perfection Concealer
Dé concealer waar iedereen enthousiast over is, natuurlijk wil ik die proberen! En het beste: hij kost maar 4.19 pond!

NYX Soft Matte Lipcream
Een liquid lipstick die mooi blijft zitten, niet je lippen compleet uitdroogt, dat is wat ik van deze NYX Soft Matte Lipcream heb gehoord, dit product is zeker iets wat op mijn lijstje staat!

Makeup Revolution Ultra contour palette 
Dit is een budget contour palette, met wel 8 kleuren! Het ziet er super mooi uit, en jongens, 8 pond voor 8 kleuren, dat is 1 pond per kleur!

RealTechniques Powder Brush
In Engeland hebben ze ook veel RealTechniques kwasten, zo ook de Powder Brush, die al een tijdje op mijn wishlist staat!

Lush Bath Bomb 
Ik weet nog niet welke, maar ik wil graag een heerlijke bath bomb van Lush!

NARS Blush
NARS is in Nederland niet te koop, iets wat zo jammer is! Maar in Engeland wel dus wil ik daar heel graag een blush kopen van dat merk!

Dit zijn zomaar een aantal dingen die ik hoogstwaarschijnlijk wil kopen, maar dit heb ik zomaar van de webshop, en als je eenmaal in de winkel bent is het altijd anders, dus het zou goed kunnen dat ik met hele andere dingen thuiskom :)1 opmerking

  1. Leuk dat je naar Engeland gaat! Ik ben er ook een keer geweest :) Hebben ze die Lush bath bomb trouwens niet gewoon in Nederland? Of is dat iets speciaals dat ze niet verkopen in de Lush winkels hier? (ik koop er nooit iets dus ik weet het niet haha)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.