Ode aan papa

19 juni 2016


Hi allemaal!
Vandaag is het 19 Juni, de dag dat het Vaderdag is! Overal zie je de Vaderdag cadeau tip artikelen voorbij komen, dus je kan het haast niet gemist hebben! Ik wilde wat speciaals doen, iets anders dan alleen maar een cadeautje, dus heb ik besloten om een ode te schrijven aan mijn vader, omdat hij de beste is <3

Dankje.
Eigenlijk zeg ik het veel te weinig, dat ik eigenlijk heel blij met je ben :) Soms ben ik chagrijnig, en wil ik mijn eigen ding doen, jouw hulp niet aanvaarden, en dan dus dwars mijn eigen ding doen, om er vervolgens achter te komen dat jouw raad toch wel heel goed was. Maar ondanks dat ik soms nog al eens dwars ben, blijf je me helpen, en wil je het beste voor me. Dat is best wel bijzonder!

Ik vind het heel lief als ik er over nadenk wat je allemaal voor me doet, de kleine dingen zoals de kattenbak voor me schoonmaken, afwassen terwijl het eigenlijk mijn beurt was, speciaal uit je bed komen om mij elke ochtend om 6:20 wakker maken, met me naar Amsterdam gaan terwijl je grote steden helemaal niet leuk vind en zo nog veel meer dingen!

Als ik er zo over nadenk, dan heb ik best wel heel veel geluk met jou, je bent heel lief, hebt het beste met me voor en je wilt me altijd helpen! Soms ben je ook een beetje irritant, maar dat komt waarschijnlijk doordat ik 14 ben en mijn eigen ding wil doen en onze meningen daar soms in verschillen, maar dat hoort er allemaal bij!

Ik ben je heel dankbaar, ook al laat ik dat niet altijd merken, ik ben heel blij met je, en dankbaar dat je er altijd voor me bent!

X

Angela 

2 opmerkingen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.