Challenge: 30 dagen geen snoep en snacks UPDATE 2

15 juni 2016


Hi iedereen! Inmiddels ben ik alweer twee weken bezig met mijn challenge en is het tijd voor een nieuwe update, ben je benieuwd of ik de tweede week er net zo goed vanaf heb gebracht als de eerste? Lees dan snel verder!

Ik vroeg me af, als je bij iemand thuis bent, en je krijgt wat aangeboden, neem je dat aan of niet? Ik heb besloten het wel te doen, dat is ook wel zo netjes vind ik, dus ik zeg jullie eerlijk, ik heb 1 Oreo gegeten. Maar ik voel me niet zo schuldig, ik kreeg het aangeboden, en het is ook een goed principe (vind ik) om het dan aan te nemen.

Verder heb ik ook een ijsje op, maar dat mag wel vind ik met dit warme weer, dat heb ik ook besproken met mijn vriendin, en ze vond dat het wel mocht!

Maar buiten die dingen, is het me gelukt! De tweede week is volgens mij best wel oké gegaan, ik moet ook wel zeggen, je went er inderdaad aan, die echte grote honger naar koek enzo is er niet meer. Maar dat zal ook wel komen doordat ik natuurlijk niet suikervrij eet, dat is een groot verschil.

Een korte update, maar zoveel heb ik er ook niet over te vertellen, ik hoop dat jullie het alsnog leuk vonden om te lezen!

Hoe vind jij dat ik de challenge doe? Goed, of zeg je, nou dat kan beter hoor!

1 opmerking

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.