2x zomerse makkelijke haarstijlen ~Collab met Eva #2

24 juni 2016


Hi iedereen!
Vandaag is het Vrijdag, alweer tijd voor het tweede deel van de collab met Eva! Dit keer is het een artikel over leuke en makkelijke zomerse kapsels! Kijk je mee?

Ik ben echt super excited over deze twee kapsels omdat ik niet heel goed in haar ben enzo, maar deze haarstijlen had ik echt snel gedaan! Ik heb er bij beide ongeveer 10 minuten over gedaan, goed te doen dus! Maar goed, laten we nu snel doorgaan naar de kapsels!

Vlecht als haarband
 Voor dit kapsel heb je wel lang haar nodig (ik had te kort haar, maar ik heb het zo gefotografeerd dat dat niet te zien is) het idee is zeg maar dat je een staart maakt, maar je laat aan de zijkant een (flinke) pluk haar los, die neem je niet mee in de staart. Die ga je dan vlechten, en die leg je dus over je hoofd heen en maak je aan de andere kant vast met een speldje. Maar mijn haar was dus niet lang genoeg en kwam niet helemaal aan de andere kant van mijn hoofd, dus heb ik alleen deze kant gefotografeerd. Maar je moet dus wel behoorlijk lang haar hebben, maar ik moet zeggen, het resultaat is wel enorm leuk en schattig, en meer dan 10 minuten had ik zeker niet nodig!

Klein detail
De andere haarstijl weet ik niet echt een naam voor te bedenken, het is namelijk maar een heel klein detail, voorderest hangt je haar namelijk gewoon los! Dit kapsel is echt heel simpel, je pakt twee plukjes haar, eentje bij het ene oor, en een andere bij het andere oor. Die breng je naar elkaar toe en bind je samen (net als bij een staart) en de plaats waar het elastiekje zit, daar kan je je vinger tussen doen, zegmaar onder de staart door. Nou, wat doe je daar dan? daar draai je je staart doorheen, zodat je (zoals je kunt zien) een gedraaid effect krijgt (in die twee plukken die je hebt samengebonden) deze stap herhaal je, je pakt dus weer twee plukken, en die draai je weer (ik vind het het mooiste om hem twee keer te draaien) en dan ben je klaar! Ik vind dit een heel lief en schattige haarstijl, heel subtiel maar toch ook wel bijzonder!

Ook Eva heeft een hele leuke haarstijl, met allemaal leuke dingen gedeeld op haar blog dus check ook zeker even haar artikel! Als je dat graag wilt lezen, dan kan je hier klikken om naar haar artikel te gaan!
 

2 opmerkingen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.