Bershka shoplog

07 april 2016


De eerste Lente bloemetjes poppen weer uit de grond en de eerste warmere, zonnestralen komen weer door, tijd voor wat lente items! Bershka is mijn favoriete kleding winkel dus ook voor mijn lente items ging ik daar heen, en vandaag laat ik jullie mijn aankoopjes zien!


Als allereerste het shirt hierboven! Ik vind het een super leuk shirt en het heeft een mooie donkerblauwe kleur. Het valt een beetje los en het heeft een leuke tekst met vrolijke opdruk. Wat je nu niet ziet, maar op de achterkant van het shirt zit een heel leuk detail, er is namelijk een stukje open, heel leuk!
Daarna deze grijze croptop en de lichtblauwe high waisted short. I love deze combinatie! Ik vind ze super mooi staan bij elkaar en ik vind de top heel mooi basic!

Deze twee tops zijn hetzelfde maar dan in een andere kleur, een leuk detail is dat het een borst zakje heeft. Ik vond dit shirtje zo leuk en zwart is mooi basic, alleen dat paarse vond ik ook wel heel leuk voor de lente!
Dit topje is heel, heel zomers! Het heeft spaghetti bandjes en een gestreept patroon, heel mooi!
En dit is mijn tweede shortje, dit is dezelfde als de vorige, maar dan in het zwart, mooi basic maar dat randje aan de onderkant maakt het broekje weer wat specialer!

Wat vind jij het leukste item uit mijn shoplog?
2 opmerkingen

  1. Superleuk allemaal!! Bershka heeft super leuke kleding!! Het staat je allemaal superleuk❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super naiz! Ik moet ook maar weer eens inkopen gaan doen, geloof ik.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.