Crazy Cat Lady Tag

22 maart 2016


Ik heb al een aantal tags ingevuld maar de tag die ik vandaag invul staat op mijn lijf geschreven, ik ben een echt een kattengek dus, super leuk!

Schattigste foto van je kat(ten)
Ik heb eigenlijk maar 1 foto van ze samen, dus vandaar dat ik voor deze heb gekozen, deze is niet zo zeer schattig maar ik vind hem wel heel mooi, ik ben ook best wel trots op deze foto omdat hij precies op het goede moment is genomen en mooi scherp is.

Bijzondere eigenschappen
Woezel vangt altijd plastic zakjes, nooit muizen of vogels maar altijd plastic zakjes!
Pip is niet zo kroelerig, alleen als hij op zolder ligt, dan geniet hij helemaal en kan je hem urenlang aaien, maar zodra hij beneden is, wilt hij niet meer! (natuurlijk vind hij het beneden ook wel fijn om geaaid te worden, maar lang niet altijd)

Omschrijf het geluid dat je kat maakt
Allebei: PRRRRR PRRRRR PRRRR PRRRR PRRRR PRRR PRRR PRRR PRRR PRRR PRRRR

Koosnaam
 Voor Pip: Pippermans en voor Woezel: Woesje en voor allebei: Poepies, Schatties, Liefjes etc. :)

Bekentenis
Al willen ze niet opgepakt worden, toch doe ik het, omdat ze zo lief zijn! Ook als ze soms op de deken liggen stop ik ze wel eens in..... en dat vinden ze helemaal niet leuk!

Goede tip voor andere Crazy Cat Ladies
Koop Whiskas zakjes met van dat gelly eten spul erin! Vinden ze super lekker! En o ja, als ze nooit hebben geleerd van hun moeder om vis te eten, grote kans dat ze het ook niet lekker vinden.  (lees: wij dachten lief te zijn om voor hen verjaardag een stuk zalm van de markt te kopen, na 2 happen hadden ze er genoeg van)

Wat voor kat zou jij zijn
Een kat die nauwelijks naar buiten gaat, vaak geaaid wil worden en alle aandacht eist, soms lekker zijn nagels kan uitslaan en ook een keer in de gordijnen hangt. O ja, ik wil ook een hele, hele, hele zachte vacht en lieve oogjes!

Leukste kattenwebsite
Ik bezoek geen katten websites?!

Beste kattengif
Ik snap de vraag niet helemaal.  Want volgens mij bedoelen ze hier niet letterlijk 'kattengif' als ik zo kijk naar de andere ingvulde tags.

Dit was het dan weer! Heb jij ook katten? Of andere huisdieren?
 

 

 


1 opmerking

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.