Iets wat ik niet helemaal snap in Beautyland

20 februari 2016


Mat, matter, matst, ons gezicht moet afgepoederd worden met een Matt+ poeder en daarna dopen we ons gezicht onder in de highlighter, voor de mooie glans die we net weg hebben gewerkt!

Oké, je mag me nu een beauty noob noemen maar als ik eerlijk ben kan ik highlighter gewoon nog niet zo waarderen. Highlighter gebruik je op de delen van je gezicht die je meer naar voren wilt halen, right, got it, love it!

Maar..... zo'n plek is dus de jukbeenderen, dat vind ik helemaal top! Maar sommige mensen gebruiken het ook op hun voorhoofd, (ik wil mijn voorhoofd niet nog meer naar voren halen, het is al zo groot) terwijl dat bij de T-zone hoort (het gedeelte op je gezicht dat snel vet word en glanst) en moet afgepoederd worden zodat het helemaal mat is. Maar daarna highlighter voor de glans.

Natuurlijk, een vettige glans omdat je huid vet is of de mooie glans van je duurste highlighter, daar zit verschil in. Alleen dat 100% mat vind ik niet zo nodig, zeker niet als je daarna een shimmer blush en een highlighter aanbrengt. Je eigen glans is namelijk de gezondste glans en die mag je best laten zien! Maar een highlighter op de jukbeenderen vind ik wel mooi (en het ligt niet in de T-zone) die mag je best showen!

Wat vind jij van highlighter? Ik moet het product nog een beetje leren waarderen....

2 opmerkingen

  1. Ik vind highlighter (en bronzer) echt heel mooi! Zelf gebruik ik het (beide) niet. Maar ik snap je wel, aan de ene kant willen ze dat het glimt en dan weer dat het mat is. Wat willen ze nou?! haha. Maar volgens mij wordt een matte poeder ook gebruikt om foundation te "setten" zodat het beter blijft zitten.

    Ik zit er trouwens wel over na te denken om bronzer/highlighter te kopen.. Ik heb nu wel cream bronzer en highlighter die ik kan uitproberen (gehad in zo'n beautybox) dus ik ben benieuwd :P

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.