De nieuwe Barbie

10 februari 2016


Laatst stuurde iemand me een DM via Instagram met het idee om wat over de vernieuwde Barbie te schrijven, en waarom niet? Benieuwd wat ik hier over te zeggen heb? Lees dan snel verder!

Barbie is vernieuwd, ze hebben nieuwe poppen, nieuwe maten, nieuwe huidskleuren, kortom, Babie is in veel opzichten realistischer geworden!

Ik vind dit super goed, waarom zou Barbie perfect moeten zijn? Een real life Barbie is veel leuker, het is echter, niet iedereen is zo lang en dun als Barbie, dat is ook nergens voor nodig, de nieuwe Barbie poppen zien er toch ook nog steeds schitterend uit?

En ik wil ook nog even toevoegen dat jij ook schitterend bent, nog mooier dan de (vernieuwde) Barbie want jij hebt karakter, talenten en passies, je bent prachtig gemaakt door God, ik weet niet hoe je over jezelf denkt, maar weet dat God jou heeft gemaakt, en God maakt alleen maar prachtige dingen, dus heeft Hij ook jou prachtig gemaakt!

Bron foto


4 opmerkingen

 1. Haha, ik wilde hier ook over schrijven!
  Ik vind het zo leuk dat ze nu verschillende soorten hebben, ik zou er bijna nog een kopen...

  Jessy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het eigenlijk een beetje onzin die real life barbies, ik bedoel maar kinderen van vier die daar me spelen denken er echt niet overna hoe die barbies er nou uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het wel goed nieuwe barbies, ik speelde eigenlijk nog heel lang met Barbies... Straks gaan kinderen zich er nog onzeker over voelen ofzo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het wel goed nieuwe barbies, ik speelde eigenlijk nog heel lang met Barbies... Straks gaan kinderen zich er nog onzeker over voelen ofzo

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.