Typische blogger dingen

27 december 2015


Er zijn nogal wat bloggers in deze wereld, en in de 'blogger community' zijn er nog al wat typische dingetjes, en die deel ik vandaag met jullie!

1. SUSHI!!!!!!!!!
Sushi is HET eten van tegenwoordig (en niet alleen in de blogger wereld) waar ga je eten vandaag? Wij gaan naar de sushi bar is negen van de tien keer het antwoord. Ook is het het meest fotogenieke eten ever en sushi is je lievelings eten, no matter what. En laat ik nou eens iemand zijn die geen sushi lust.

2. Eerst foto's, dan je product gebruiken
De mooie highlighter licht helaas al 4 dagen ongebruikt in je make-up kast, het moet en zal ongebruikt op de foto staan maar helaas, December laat het licht maar tot half 5 toe, heel handig is dat niet als je tot kwart voor 4 school hebt..... 

3. Limited editions
Heb je de prachtige nagellakjes uit de Essence Merry Berry collectie al gezien? Ze zijn mooi hoor! Je kan dan absoluut niet aankomen met het nieuws dat je ze eigenlijk over het hoofd gezien hebt of gewoon geen interesse had in de limited edition collectie, als blogger zijnde sla je geen een limited edition over. Laat ik nou niks van de Merry Berry collectie hebben, er staan nu toch al 2834892846726719837645 reviews van online.

4. Chocolade verboden
Avocado, havermout, bosbessen en soja melk, dat is het dieet waar je je aan houd als je blogger bent, je moet 100% healthy eten. Guess what, elke blogger eet wel eens chocolade, bosbessen maken je niet altijd vrolijk, chocolade wel ;)

5. Outfits
Je moet en zal de mooiste outfits maken, je moet mee gaan met de fashion trends en de nieuwste dingen hebben, alleen dan hoor je helemaal in het fashion blogger wereldje thuis. Brogues zijn helemaal in, elke blogger heeft hem maar ik vind mijn Nikes toch echt vele malen mooier.

6. Lipstick
Lipsticks zijn dé beauty producten in blogger land, geen oogsschaduw? Prima, geen blush? het is oke, geen lipstick? WAAATTTTT? Dit kan je echt niet maken hoor, kom op zeg. Nee, even serieus, waarom?! Geen lipstick is ook prima hoor.

7. Voor de 139989843983848 keer de fout in gaan met lipgloss
Ah, deze keer kan het wel, deze zal toch niet zo plakken, hij is nota bene van Dior. Doe maar niet. Het plakt. ALTIJD.

8. Feed goals
Blogger associeer je al gelijk met een perfect Instagram feed, maar hé, dat is lastiger dan je denkt hoor!

Dit waren dan mijn typische blogger dingen, natuurlijk is dit wel allemaal een beetje over de top maar ergens is het wel zo, meestal hebben bloggers een mooi feed en altijd lipstick op, alleen hier heb ik het wat overdrevener gemaakt. Anyway, ik hoop dat jullie dit leuk vonden!


 

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.