Hoe ik mijn stille tijd houd

07 december 2015

In dit artikeltje ga ik jullie vertellen hoe ik mijn stille tijd houd, benieuwd? Lees dan snel verder!


Mijn stille tijd houd ik altijd ´s avonds, ik vind dat heel fijn en voor mij werkt dat het beste, maar natuurlijk moet je daar je eigen weg in vinden. Ik begin mijn stille tijd altijd met het schrijven naar God, ik heb een dagboek en daar schrijf ik alles op naar God! Het geeft mij een heel fijn gevoel en ik vind schrijven leuk, ik kan me op die manier ook goed uiten naar God toe.
 Als ik klaar ben met schrijven dan lees ik altijd in dit dagboekje, daar staat voor elke dag een bijbeltekst opgeschreven met een stukje over hoe je de tekst kan betrekken tot het dagelijks leven. Persoonlijk vind ik dit echt een heel fijn boekje en ik raad hem dan ook zeker aan!

Als ik daar klaar mee ben dan ga ik bidden, en als ik kort bezig ben geweest (bijvoorbeeld weinig heb geschreven) dan lees ik altijd nog even in de bijbel, en dat is dan hoe ik mijn stille tijd houd!

Houdt jij ook stille tijd?

2 opmerkingen

  1. Ik heb dat boekje ook!! Die is zo leuk!
    Zelf ben ik nu bezig om de bijbel uit te lezen, ik zit pas in Exodus... Dat doe ik dan alleen op mijn kamer, dat vind ik altijd het fijnste werken.
    Jessy <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi! Ik lees 's avond meestel een stukje uit de bijbel.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.