Looking back: wishlist, wat heb ik allemaal waargemaakt?

23 november 2015Het is ongeveer een half jaar geleden dat ik mijn wishlist deelde op mijn blog, ik vond het wel eens leuk om terug te gaan kijken wat ik in een halfjaar allemaal heb waargemaakt!


Mijn wishlist van een halfjaar terug: MAC lipstick, Nike air max, MAC soft n gentle highlighter, TBS body butter, Maaike en Domenico deel 9, MAC blush, Real Techniques kwasten, camera. In totaal 8 dingen!

Wat ik heb waargemaakt: MAC lipstick, Nike air max, TBS bodybutter, MAC blush en camera. In totaal heb ik 5 van de 8 dingen gekocht!

Ik ben super dankbaar voor wat ik in dit halfjaar allemaal heb kunnen kopen. Niet alles heb ik zelf gekocht; de MAC lipstick heb ik gewonnen in een winactie van lifeofenee.wordpress.com (uiteindelijk heb ik wel voor een andere kleur lipstick gekozen) Nike schoenen heb ik gekregen van mijn ouders en de body butter heb ik gekregen van mijn oom en tante, en de MAC blush heb ik gekregen voor Sinterklaas. In totaal heb ik dus 4 dingen gekregen. Ik had het anders ook nooit kunnen kopen want de camera heeft me heel veel gekost maar ik ben wel heel blij dat ik het bij elkaar heb kunnen sparen!

Ik weet het, het is nog geen Sinterklaas, maar ik krijg de blush voor Sinterklaas maar ik wilde deze post al voor Sinterklaas online zetten. Dus in principe heb ik hem nog niet maar de blush is al in huis :)

Wat staat er op jou wishlist?

1 opmerking

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.