I ♥ make-up, i ♥ chocolate palette

30 november 2015

Een palette om op te eten! Toen ik dit palette in de Kruidvat zag liggen (wees er snel bij, hij is maar tijdelijk verkrijgbaar!) kon ik hem niet laten liggen, een chocolade palette, alsof het naar me lag te roepen in het schap haha. Benieuwd of dit palette vanbinnen ook zo aantrekkelijk eruit ziet als aan de binnenkant? Kijk dan snel mee naar deze snoeperige review!
 Thank Friday-more!-pleasure girl-meet chocolate-unforgivable-love divine.
 You need love-piece me together-one more piece-love torn-stolen chocolate
 Smooth criminal-chocolate love-you need more- what a way to go-endorphins ready!

Wauw! Wat een pigmentatie en wat een zachte oogschaduws! Het zijn hele mooie kleuren en ze werken super fijn! Je kan er hele neutrale looks mee maken maar ook wat heftigere, maar net waar je zin in hebt! Het palette ruikt ook naar chocolade maar ik ben blij dat het niet te overheersend is, want de geur is niet heel denderend, maar dat is maar een bijzaak. Het palette is een dupe van de Too Faced chocolate bar, die ruim 50 euro kost, dus dit is een prima alternatief aangezien je dit palette al voor 10 euro kan scoren (momenteel 8 euro bij Kruidvat!) dus dit is zeker een aanrader!

Er zijn 3 varianten verkrijgbaar; wit chocolade palette, melk en pure chocolade palette voor 10 euro te bestellen op yourmakeupstore.nl en momenteel voor 8 euro bij Kruidvat (let op: bij Kruidvat is het OP=OP)3 opmerkingen

  1. Lijkt mij een prachtig pallette! Super leuk vormgegeven. Ik ben een echte chocoladejunkie dus deze wil ik wel aan mijn stash toevoegen, hihI!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ga morgen meteen maar even kijken of hij er nog is! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.