Hi allemaal!
Dit jaar ga ik naar Engeland, en daar heb ik enorm veel zin in. Engeland is een land met veel beauty producten die we hier in Nederland niet hebben. Ik als 'beauty lover' heeft natuurlijk een wishlist met allemaal producten die ik daar heel graag wil aanschaffen, kijk je mee?

·England Wishlist·

31 juli 2016


Hi allemaal!
Een tijdje geleden liet ik jullie in een artikel zien welke boeken ik wilde lezen, nu heb ik een boek daarvan gekozen, gelezen en een review ervan geschreven! Willen jullie weten wat ik van dit boek vind? Lees dan snel verder!

·Boekrecensie· De Opdracht

30 juli 2016


Hi allemaal!
Ook deze zomer zie je heel veel Croptops, shirtjes die niet verdergaan dan je navel. Je hebt er heel veel, in elke winkel kom je er wel een tegen. Vandaag deel ik mijn mening over Croptops, kijk je mee?

·Croptop· Collab met Eva #7

29 juli 2016


Hi allemaal!
Ik draag momenteel geen nagellak, en dat heeft een reden! Vandaag vertel ik jullie waarom precies. Kijk je mee?

·Geen nagellak·

28 juli 2016


Hi allemaal!
Een tijdje geleden maakte ik een artikel waarin ik mijn Summer Goals met jullie deelde, ik vond het wel leuk om een update te geven per goal, ben jij benieuwd welke me al zijn gelukt?

·Summer Goals· Update

27 juli 2016


Hi allemaal!
Ik scroll altijd door mijn abonnementenbox op YouTube, en dit keer zag ik dat VeraCamilla een DIY had geüpload, ik kijk wel eens meer DIYs, maar ik voer ze eigenlijk nooit uit. Maar deze DIY vond ik zo leuk dat ik hem ook wilde uitproberen! Kijk je mee?

·Testing a DIY· Mermaid Blush/Highlighter

26 juli 2016


Hi allemaal!
Vandaag het eerste artikel uit de Back 2 School serie, en ik begin met mijn School Story! Ben je benieuwd naar alles wat ik te vertellen heb? Lees dan snel verder!

·Back 2 School· Story Time #5

25 juli 2016


Hi allemaal!
Ik vind het super leuk om creatief bezig te zijn, en ik doe het eigenlijk ook veel te weinig! Ik zag laatst iemand op internet die haar agenda ging pimpen, ik vond dat zo leuk dat ik zelf ook aan de slag ben gegaan, kijk je mee naar het eindresultaat?

·DIY· Pimp je agenda

24 juli 2016


Hi allemaal!
Eindelijk begint de zon nu echt te schijnen, en kunnen we de echte zomeroutfits aan! Vandaag scheen de zon ook weer heerlijk dus ben ik naar buiten gegaan om lekker te fotograferen, kijk je mee naar het resultaat?

·OOTD·

23 juli 2016


Hi allemaal!
In deze tijd van het jaar is het heel belangrijk om voldoende water te drinken, maar waarom eigenlijk? En hoeveel liter moet je dan drinken? Ik vertel jullie er in dit artikel alles over en ik heb ook nog een aantal leuke weetjes en fabels over water voor jullie! Kijk je mee?

·Water· Collab met Eva #6

22 juli 2016


Hi allemaal!
Als het vakantie is, dan lees ik heel veel boeken, ik vind dat gewoon heel leuk en je brengt er veel tijd mee door. Dus ik ga altijd naar de bibliotheek en neem dan een heleboel boeken mee, en dit keer waren dat er 7! Vandaag laat ik jullie al deze boeken zien, ik ben benieuwd of een van jullie ze wel eens gelezen hebben!

·Books·

21 juli 2016


Hi allemaal!
Ik vind het altijd heel erg leuk om video's te kijken waarin mensen hun hele MAC collectie laten zien, maar ik dacht dat dit ook best in artikel vorm kan! Ook al heb ik een hele bescheiden stash, ik vond het toch wel de moeite waard om het te laten zien!

MAC Stash

20 juli 2016


Hi allemaal!
We genieten nu natuurlijk allemaal van een heerlijke vakantie, maar we moeten niet vergeten dat straks ook weer school begint. En daarom ga ik een Back 2 School serie maken! Meer weten? Lees snel verder!

Aankondiging: Back 2 School serie

18 juli 2016


Hi allemaal!
Laatst ben ik samen met een vriendin naar een Theeschenkerij geweest, en daar hebben we ontzettend veel leuke foto's gemaakt en het was zo gezellig daar! Ik wilde deze foto's graag met jullie delen want ik vind ze ontzettend leuk geworden!

Een middagje in de Thee Tuin

17 juli 2016


Hi allemaal!
Ik heb de BFF Tag al eens eerder gedaan, maar dat was met Joëlle en vandaag doe ik het met mijn andere vriendin, Carmen! Kijk je mee?

BFF Tag met Carmen

16 juli 2016


Hi allemaal!
Vandaag heb ik weer een super leuk artikel voor jullie (al zeg ik het zelf) want het is weer tijd voor een artikel uit de collab reeks! Vandaag laten Eva en ik onze favoriete zomer outfit zien, kijk je mee?

Favoriete zomer outfit ~Collab met Eva #5

15 juli 2016


Hi allemaal!
Ik deel niet zo vaak favorieten met jullie, terwijl ik een hele hoop mooie producten in mijn stash heb zitten! Dus vandaag is het tijd om jullie te laten weten welke producten tot mijn favorieten behoren!

Beauty favorieten

14 juli 2016


Hi allemaal!
Lipsticks van YSL zijn duur, heel duur. Vergeleken YSL is MAC een budget merk haha! Want waar een MAC lipstick 19,50 kost leg je voor deze lipstick van YSL wel 36 euro neer. En bijna 40 euro voor een lipstick, nee, dat ging me te ver. Daarom stond hij ook al lang op mijn wishlist, maar kocht ik hem nooit. Maar bij Ici Paris XL was een actie waarbij je 25% korting kreeg dus ik dacht dat dit het moment was om hem te kopen, en wel met 9 euro korting! En natuurlijk ben ik heel enthousiast over mijn nieuwe aankoop dus kon ik niet wachten met fotograferen en hem op mijn blog te zetten, want zo'n duur exemplaar verdiend een plekje op mijn eigen stukje internet. 

Eerste indruk: Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine Lipstick 8 Pink in confidence

12 juli 2016


Hi allemaal!
Ik vind het leuk om mensen in het zonnetje te zetten, vandaag doe ik dat door middel van shoutouts! In dit artikel laat ik mensen/blogs voorbij komen waarvan ik vind dat ze een plekje op mijn blog verdienen!

Shoutout

10 juli 2016


Hi iedereen!
Vandaag heb ik weer een Tag voor jullie klaar staan! Ik heb al een poosje geen Tag meer ingevuld dus ik vond het wel weer eens tijd. Vandaag de beurt aan de Zelfrespect Tag!

Zelfrespect Tag

09 juli 2016


Hi allemaal!
De zomervakantie is begonnen (voor de meeste) en natuurlijk wil je een beetje geld hebben dat je kan spenderen. Dus dan is het wel noodzakelijk dat je dingen hebt om geld mee te verdienen! Daarom geef ik vandaag tips zodat je straks lekker kan shoppen!

Tips om geld te verdienen in de zomer ~Collab met Eva #4

08 juli 2016


Hi iedereen!
In mijn mini shoplog die laatst online kwam konden jullie al zien dat ik twee RealTechniques kwasten had gekocht, ik had ook een review beloofd so here it is!

RealTechniques Miracle Complexion sponge & Blush Brush

07 juli 2016


Hi allemaal!
Vandaag heb ik een review voor jullie van mijn eerste bronzer, hij komt uit de Limited Edition die momenteel te koop is, namelijk de Lights of Oriënt collectie! Ik nam enkel een bronzer mee en vertel jullie vandaag mijn mening over dit product, wat overigens een prachtig patroon heeft!

Lights of Oriënt Bronzer 02 Oriëntal Beauty

05 juli 2016


Hi iedereen!
Misschien ken je ze wel, de dure Anastasia Glow kit, Kylie Jenner Lip Kit, Too Faced Sweet Peach palette en de Mary loumanizer highlighter, dure luxe producten. Maar er zijn ook namaak versies ervan! Vandaag vertel ik jullie mijn mening erover en nog veel meer!

Namaak make-up bestellen (op bijvoorbeeld AliExpress)

04 juli 2016


Hi iedereen!
Sorry dat er gisteren geen artikel online is gekomen, ik kwam er niet aan toe en heb besloten dan maar 1 keer niet te uploaden. Maar vandaag heb ik weer gewoon een artikel voor jullie klaar staan en dit keer een mini shoplog! Ik heb maar 3 dingen gekocht maar ik wilde de spullen toch nog even aan jullie laten zien, kijk je mee?

Mini shoplog Ermelo

03 juli 2016


Hi iedereen!
Vandaag hebben Eva en ik beiden een review over de flessen van My Bottle, een super leuk merk dat ik nog niet kende, maar wel heel leuk is! Kijk je mee naar mijn verdere mening?

My Bottle ~Collab met Eva #3

01 juli 2016

Latest Instagrams

© Inspiregirll. Design by Fearne.